Az Engineering Base rendszerekkel kapcsolatos szolgáltatások

Az Engineering Base Nyugat-Európában jelenleg a legelterjedtebben használt erősáramú és irányítástechnikai CAD rendszerek egyike, amelynek az S-6 Mérnök Kft. a kizárólagos hazai képviselete 2011. március 1-je óta. A kedvező árak  (a magyarországi bevezető ár a nyugat-európai ár körülbelül 50 százaléka) mellett cégünk a szoftver megbízható használatához szükséges valamennyi szolgáltatást biztosítja.

Installáció

Az AUCOTEC valamennyi termékét installációval együtt kínáljuk Vevőink részére. Ennek keretében szakembereink a telepítésen túl olyan feladatokat is elvégeznek, amelyek a szoftver használatba vételét elősegítik: a tervezéshez szükséges megfelelő környezet kialakítása, a működőképes rendszer funkcióinak bemutatása, használatának rövid ismertetése. Megjegyezzük, hogy a rendszerrel kapcsolatos garanciális kötelezettségek csak az általunk történt installáció esetén garantálhatók egyértelműen.

Amennyiben a Vevő nem rendel telepítést, a szoftvert futárszolgálat igénybevételével juttatjuk el a címzetthez. Ennek díja 5.000 Ft + ÁFA.

Tervezési tanácsadás

  1. Bevezetés az AUCOTEC AG erősáramú és irányítástechnikai CAD rendszereinek használatába: Az egy napos oktatás alkalmából ízelítőt adunk a rendszer által nyújtott szolgáltatásokból, bemutatjuk a rendszer felépítését, a hatékony rajzolás technikáját.
  2. Az AUCOTEC AG erősáramú és irányítástechnikai rendszereinek alapfokú oktatása: A három napos oktatás során a résztvevők alapszinten megismerik az adott rendszer használatát, a tanfolyam végeztével önállóan alkalmasak lesznek egy teljes projekt elkészítésére.
  3. Az AUCOTEC AG erősáramú és irányítástechnikai rendszerinek teljes körű oktatása: Az öt (3+2) napos oktatás során a résztvevők teljes körűen megismerik és mintaprojekteken próbálják ki az adott rendszert, annak valamennyi szolgáltatását.
  4. Aktuális Engineering Base rendszerek újdonságainak bemutatása: Az egynapos update képzés során a legújabb Engineering Base verzió előnyei, és újdonságai kerülnek bemutatásra.

A képzések helyszíne az S-6 Mérnök Kft. biatorbágyi telephelye.

Szoftverkövetés

A szoftverkövetési szerződés megkötésének esetén cégünk az alábbiakban felsorolt szolgáltatásokat nyújtja:

  • Data Portal funkció, melynek segítségével az alkatrészgyártók naprakész adatbázisai tervezés közben az interneten online elérhetőek.
  • Az újabb programverziók díjmentes átadása.
  • Hot-line telefonszerviz (tanácsadás, műszaki problémamegoldás).
  • Helyszíni hibaelhárítás.
  • Az alkatrészgyártók elérhető adatbázisainak díjmentes átadása.

(Szinte valamennyi készülékgyártó rendelkezik az Engineering Base rendszereihez illesztett adatbázissal.)

Tervek átrajzolása

Saját kivitelezésben, illetve megbízható alvállalkozóink segítségével rövid határidővel reális áron vállalkozunk kézi vagy gépi úton készült tervek átrajzolására az Engineering Base vagy RUPLAN rendszerekbe.

Kiemelkedőbb referenciáink egyike a Kecskeméten épült Mercedes gyár részére különböző szoftverekkel készült tervek átrajzolása a Daimler által kizárólagosan elfogadott, belső szabványként kezelt RUPLAN rendszerbe.