Minőségbiztosítás

S-6 Mérnök Kft. minőségpolitikája

Cégünk, az S-6 Kft. vezetésének legfőbb célja, hogy tevékenységét úgy végezze, hogy azzal a vevői igényeknek minél jobban megfeleljen.

Az S-6 Mérnök Kft. hatékony működtetése és eredményességének növelése valamint a vevői megelégedettség folyamatos növelése érdekében a következő minőségcélokat tűzte ki maga elé:

  • Szolgáltatásaink biztosítsák a megrendelőink-megbízóink elégedettségét és minden esetben feleljenek meg partnereink elvárásainak.
  • Szolgáltatásaink minőségét a szükséges erőforrások biztosításával, a megrendelői igények rugalmas kezelésével, a munkavégzés vezetői ellenőrzésével, a megrendelői észrevételek tapasztalatainak a munkafolyamatba történő visszacsatolásával, valamint a minőségirányítási rendszer előírásainak betartásával biztosítjuk.
  • Szállítói minősítési rendszerünkön keresztül biztosítjuk, hogy az általunk végzett tevékenységekben csak megfelelően felkészült, szakmailag kiváló alvállalkozók vegyenek részt.
  • Biztosítjuk munkatársaink szakmai fejlődését szakmai kapcsolataink ápolásával, tervszerű továbbképzéssel, szakmai rendezvényeken történő jelenlétünkkel.
  • Minőségirányítási rendszerünk eszközei segítségével (belső auditok, vezetőségi átvizsgálások, helyesbítő és megelőző intézkedések, stb.) tervszerűen és folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink színvonalát.
  • Szolgáltatásaink magas színvonalát a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettséggel garantáljuk.

Minőségcéljaink megvalósításához az S-6 Mérnök Kft. az MSZ EN ISO 9001:2009 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert vezet be és alkalmaz.

Mindez együttesen az S-6 Mérnök Kft. valamennyi munkatársát kötelezi a minőségirányítási rendszerben megfogalmazott kötelezettségek maradéktalan teljesítésére.

Az S-6 Mérnök Kft. vezetősége minden feltételt biztosít ahhoz, hogy a minőségpolitikában megfogalmazott célokat elérje.

Budapest, 2018.11.12.

Vásárhelyi Tamás
ügyvezető igazgató