Szállítási feltételek

Fizetési feltételek

Az AUCOTEC szoftver árát és az installálási díjat Vevő az átadást és az opcionálisan választható installálást követő 10 naptári napon belül köteles átutalni az S-6 Mérnök Kft. számlájára.

A vételár ­ mint szoftverhasznosítási díj ­ tartalmazza azon hazai fejlesztések (pl. készülékgyártók adatbázisai) árait is, amelyeket saját CD lemezünkön adunk át (az installáció során telepítve is!) Vevő részére.

Az installálási díj összege a szoftver Vevő telephelyén történő installálása során –az S-6 Mérnök Kft. számára– felmerülő felmerülő valamennyi költséget (pl. utazási költség) tartalmazza.

30 naptári napon belül átutalandó a Szoftver Követési Szerződésben meghatározott szoftver követési díj, amennyiben Vevő a vonatkozó szerződést megkötötte. (Amennyiben Vevő a Szoftver Követési Szerződést a rendszer vásárlásakor kötötte meg, a szoftver követési díj a szoftver hasznosítási díjával együtt fizetendő.)

A rendszer használatba vétele

A rendszer használatba vételének feltétele az ún. ”indítási kód” ismerete, amelyet az S-6 Mérnök Kft. csak a szoftver hasznosítási díját tartalmazó számla kiegyenlítése és a vonatkozó szerződés(ek) aláírása után ad át.

Egyéb költség

Az árajánlatban szereplő hasznosítási díj tartalmazza a szoftver beszerzési, és az ezzel kapcsolatos egyéb költségeket is.

Érvényesség

Ajánlatunk  2013. január 1-től   2013. június 30-ig érvényes.

  • A közölt árak ÁFA nélkül értendők.
  • A számla összegét az euróban megadott érték alapján a számlázás napján érvényes, OTP Bank deviza eladási árfolyamán számítjuk át forintra.
  • Külön igény esetén a számla euróban is fizethető.

Garancia

Az S-6 Mérnök Kft. 12 hónapig vállalja, hogy ingyenesen elhárítja a programban a használat során mutatkozó azon hibákat, amelyek az általa végzett üzembe helyezési (installálási) vagy a program alkalmazásának egyéb körülményeire vezethetők vissza, amennyiben a problémáról írásban tudomást szerez.

Kötelezi magát arra, hogy a hibaelhárítási időszak alatt – amennyiben a probléma így orvosolható,– egy régebbi programverziót bocsát a Vevő rendelkezésére.

Olyan hibák keletkezéséért, melyek kezelési hiányosságból vagy a Vevő saját hardverének rendellenes működése következtében keletkeztek, az S-6 Mérnök Kft. nem vállal felelősséget.

Átadás

Az S-6 Mérnök Kft. a megrendelt terméket Vevő részére az írásos megrendelés megérkezését követően, legkésőbb 14 naptári napon belül adja át.

Az S-6 Mérnök Kft. az előszállítás jogát fenntartja.